Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες


Μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη γιορτή είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε, μικροί μεγάλοι, την περασμένη Τετάρτη στο σχολείο μας. Οι μικρούληδες των τριών τμημάτων της Β' τάξης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μας παρουσίασαν -σε διπλή παράσταση παρακαλώ!- τρία μικρά χριστουγεννιάτικα θεατρικά, τα οποία έδεσαν υπέροχα μεταξύ τους χάρη στην αφηγητική δεινότητα της συναδέρφου κυρίας Πολένη. 



Η γιορτή είχε τις υπογραφές των συναδέλφων των Β' τάξεων κυριών Μαργέτα, Μπραγουδάκη, Φουρνιώτη στη συγγραφή και τη σκηνοθεσία, αλλά και των ειδικοτήτων θεατρικής αγωγής, κυρίας Κουγιεντή και εικαστικών, κυρίας Νικολακάκη για τη σκηνοθεσία και τα σκηνικά, αντίστοιχα. Από τη σκηνή του 45ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου πέρασαν... δέντρα για συμμετοχή σε καλλιστεία, βοηθοί του... μύωπα Αϊ-Βασίλη, του γιατρού του, λιχούδικα κοριτσάκια και οι... ΓλυκοSOS για να... σώσουν οτιδήποτε αν σώζεται. ;) 




Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στην καταπληκτική πολυφωνική χορωδία του σχολείου μας, η οποία μας... τα είπε διαφορετικά φέτος και μας άφησε άφωνους και συγκινημένους. Θερμά συγχαρητήρια στη μουσικό, κυρία Κωστάκη και τη δασκάλα των αγγλικών, κυρία Ρινακάκη που συνέδραμε την προσπάθεια. 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος, αλλά και σ' εκείνα που παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον. 


Ευχές από καρδιάς για όμορφες γιορτές έδωσαν και πήραν. Κι επειδή... "συν Αθηνά και χείρα κίνει...", εμείς του Ε2 είπαμε να φτιάξουμε μια στρατιά ξωτικών από υλικά της φύσης, έτσι, για να πολλαπλασιαστούν οι ευχές και να μην υπάρξει περιθώριο μη πραγματοποίησής τους! 







Καλές γιορτές σε όλους, με υγεία, δημιουργική διάθεση και πολλούς λόγους να χαμογελάμε! 

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Τέλεια ηταν η παράσταση!

Unknown είπε...

Ηταν υπεροχή γιορτή!!👍👏

Μαριλία είπε...

Πράγματι! Άντε και στα... δικά σας! :Ρ

Unknown είπε...

!!!