Κυριακή 3 Απριλίου 2016

1 + 1 = μπλε // Γυμναστική της Δημιουργικής Σκέψης






 
Όπως είναι καλό να γυμνάζουμε το σώμα μας για να είναι υγιές και δυνατό, έτσι χρειάζεται να γυμνάζουμε και τη δημιουργικότητά μας, αν θέλουμε να τη διατηρούμε σε καλή κατάσταση και να μην ατονήσει καθώς περνούν τα χρόνια. Η Γυμναστική της Δημιουργικής Σκέψης (ΓτΔΣ) περιλαμβάνει μια σειρά από διασκεδαστικές ασκήσεις που προπονούν πολλές βασικές μυϊκές ομάδες της Δημιουργικής Σκέψης (όπως π.χ., η φαντασία, η περιέργεια, η εφευρετικότητα, η ανοιχτομυαλιά, η αντισυμβατικότητα, αλλά και η ανοησία, η άγνοια και η βλακεία). Όπως κάθε ολοκληρωμένο πρόγραμμα προπόνησης, η ΓτΔΣ ξεκινά με μια καλή προθέρμανση και ολοκληρώνεται με ασκήσεις χαλάρωσης. Η ΓτΔΣ απευθύνεται σε μυαλά από 10 έως 116 ετών.

Ελάτε να γυμνάσουμε όλοι μαζί τα μυαλά μας διασκεδάζοντας!

Στο πλαίσιο του 6ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, στο Δημοτικό κτίριο της οδού Ανδρόγεω (κεντρική αίθουσα, 2ος όροφος), στο Ηράκλειο, το Σάββατο 09 Απριλίου 2016 και ώρα 12:00.

Οι μαθητές που ενδιαφέρονται θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής (http://goo.gl/forms/gif5req02E) έως και την Κυριακή 03 Απριλίου 2016.

Μπορούν επίσης να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί και γονείς, αλλά θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα ακόλουθα υλικά (στα παιδιά που θα έχουν δηλώσει συμμετοχή θα δοθούν από το Φεστιβάλ):

• 1 στυλό
• 5-6 λευκές κόλλες Α4
• 2 λευκές χαρτοπετσέτες
• 1 κομμάτι αλουμινόχαρτο (για φαγητά, σε μέγεθος περίπου Α4)
• 1 μεταλλικό συνδετήρα
• 2 χρωματιστά ξεφούσκωτα μπαλόνια

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: